
CHEETOS Mac'N Cheese Cheesy Jalapeno 164g

Opis
Cheetos Mac'N Cheese Cheesy Jalapeno 164g
Makaron z sosem serowym o smaku jalapeno.
Danie Instant.
Sposób przygotowania:
- Zagotuj 6 szklanek wody;
- Wrzuć do gotującej wody makaron i gotuj 7-8 minut;
- Odlej wodę, wrzuć makaron z powrotem do garnka;
- Dodaj 2 łyżeczki masła, ćwierć szklanki mleka i dołączoną mieszankę na sos;
- Wymieszaj i gotowe!
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Waga: 164g
Skład: mąka PSZENNA, serwatka (z MLEKA), olej palmowy, sól, mieszanka SERÓW (cheddar, romano, Monterey Jack, parmezan i sery pleśniowe [MLEKO, kultury bakterii, sól, enzymy]), maltodekstryna, maślanka hodowlana beztłuszczowa, modyfikowana skrobia kukurydziana, stałe syrop kukurydziany, olej rzepakowy, aromaty, wzmacniacz smaku (glutaminian sodu), kazeinian sodu, chlorek potasu, cebula w proszku, przyprawy, laktoza (z MLEKA), papryka jalapeno, czosnek w proszku, kwas MLEKOWY, autolizowany ekstrakt drożdżowy, ekstrakt z annato (barwnik), olej słonecznikowy, substancje zagęszczające (guma guar, guma ksantanowa), guanylan disodu, inozynian disodu, kwas cytrynowy, kwas jabłkowy, barwniki (E133, E150, E129, ekstrakt z kurkumy (E100), E102, E110), beztłuszczowe MLEKO w proszku, żelazo, niacynamid, monoazotan tiaminy, ryboflawina, kwas foliowy, lecytyna SOJOWA.
Barwniki E110, E102, E110 mogą mieć negatywny wpływ na aktywność i skupienie uwagi u dzieci.
Porada dla alergików: W przypadku alergenów sprawdź składniki powyżej pogrubioną czcionką.
Wartości odżywcze/100g: 358.8 kcal, 7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2.3 g, węglowodany 65.5 g w tym cukry 4.7 g, białko 10.9 g, sól 2,4 g.
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.